Popis hotelu
?
www.holzerhof.com
Parkhotel Holzerhof Maranza je útulný hotel, který leží v Maranze, nejbližší skiareál je vzdálen pouhých 50 m. Pro hosty připravena sluneční terasa a velká zahrada. Parkhotel Holzerhof Maranza dále vybaven wellness centrem, které disponuje finskou saunou a venkovním vyhřívaným bazénem.
Poloha:
Parkhotel Holzerhof Maranza leží v Maranza, centrum 800 m, skiareál Gitschberg / Jochtal - 50 m / sjezdovka, resp. 1,9 km / nástupní stanice kabinové lanovky, za dobrých sněhových podmínek příjezd na lyžích možný až přímo k hotelu.
Vybavení:
Recepce / lobby, restaurace vyhrazená pro hotelové hosty, bar, místnost vyhrazená pro kuřáky, sluneční terasa s posezením, zahrada s lehátky, dětský koutek, wi-fi připojení k internetu, úschovna lyží, výtah, vyhrazené parkoviště (počet míst omezen).
Internet:
Parkhotel Holzerhof Maranza má Wi-Fi připojení zdarma.
Sportovní nabídka:
Parkhotel Holzerhof Maranza má velkou posilovnu a stolní tenis.
Wellness-SPA:
Bazén 11 x 6 m, venkovní vyhřívaný bazén 18 x 8 m, dětský bazének, vířivka, finská sauna#, relaxační koutek s lehátky#, služby označené # jsou dětem přístupné až od 15 let. Masáže, kosmetické služby za poplatek a od 15 let.
Ubytování:
pokoj 2 – pokoj s manželskou postelí či 2 samostatnými lůžky, sociální zařízení zpravidla se sprchou
pokoj 3 – pokoj s manželskou postelí a 1 samostatným lůžkem či se 3 samostatnými lůžky, sociální zařízení zpravidla se sprchou
Suite Parco 2/3 45 m² - pokoj s manželskou postelí a případně rozkládacím gaučem pro 1 osobu, sociální zařízení, balkon s panoramatickým výhledem na hory.
Vybavenost pokojů - TV sat., fén, trezor, wi-fi připojení k internetu.
Dětská postýlka: zdarma (pouze na vyžádání v CK; max. 1 nad rámec plného obsazení pokoje; pro dítě do nedovršených 2 let).
Stravování:
Stravování formou all inclusive.
Program all inclusive:
Snídaně formou kontinentálního bufetu včetně nápojů. Odpolední svačina sladké pečivo mezi 15.00 až 17.00 hodinou, nápoje za poplatek. Večeře servírované menu s výběrem ze 2 až 3 teplých či studených předkrmů, 2 až 3 hlavních jídel s přílohou, salátový bufet, servírovaný dezert, nápoje za poplatek.